Modada Detox: Örgü Örmeye Hazır mısınız?

İki indirim arası, iki mevsim arası derken bizler hem ne alacağımıza hem ne giyeceğimize karar veremez durumdayız. Öyle bir zaman aralığındayız ki moda haftaları anlamsız, havanın kafası karışık, ihtiyaçlar belirsiz ve üzerimizde umarsız bir bayram tatili sonrası sendromu. Tüm bunlara rağmen 2014 kış modası için tarzımıza şimdiden yön vermek bizim elimizde! Sizler de her aradığınızı mağazalarda bulamıyorsanız, içimizdeki hamarat kızı ortaya çıkararak, bir yandan dinlenip, bir yandan trend görünebilirsiniz

Ne giyersek giyelim, nereye gidersek gidelim, buz gibi havalarda kıyafetimizden çok ön plana çıkıyor kış aksesuarlarımız. Her zevke ve her ortama uygun modelleri de mevcut. Nasıl mı? Çünkü biz yapıyoruz!

örgü eldiven modelleri2

Görmüş olduğunuz eldiven modellerinden yola çıkarak ister dokunmatik telefonlarınız için kolaylık sağlayanından, ister çocukluğunuza sizi geri götüreninden herhangi birini tercih edebilirsiniz.

Geçen kıştan bu yana boyunlarımızı emanet ettiğimiz boyunluklar bu kış da peşimizi bırakmayacak. Kullanım kolaylığı ve şıklığı ile istediğiniz desen ve renkte atkılardan daha kalın bir şekilde örüp ufak bir birleştirici düğüm ile basit bir boyunluk elde edebilirsiniz. İsterseniz iki tarafı farklı örerek, çift taraflı bir kullanım kolaylığı da kazanabilirsiniz. Hatta fotoğrafta görüldüğü gibi basit bir düğme ekleyerek yazın çok kullandığımız yakalıklara kışlık bir görünüm katabilirsiniz.

Unutmayalım ki, örgü parçalarda tutarlılık çok önemli. Bu nedenle takım şeklinde örmek her zaman daha şık bir görünüm sağlar, çünkü el örgüsü tek parçalar kullanım zorluğu açısından bizleri zora sokabilir.

Geçtiğimiz kış çoğu mağazada karşımıza çıkan kulaklı bere modelini siz de ip mesafenizi ve geçişinizi ayarlayarak yapabilirsiniz. Ördüğünüz bereyi şekillendirmenin diğer bir yöntemi ise aralarından renkli ipler geçirmek, broş takmak, kurdele dikmek olabilir.

Çocukluğumuza geri dönmek istersek, ufak kumaş parçalarını örgümüze ekleyerek çok şirin bir görünüme kavuşabiliriz:)

Leave a Reply