Denimlerle Sokak Stili 2015-2016 Yaz

Zor anımızda ilk elimizi attığımız ve bir parça her şeye bu kadar mi yakışır dediğimiz gardırobumuzun göz bebeği denimler bu yaz da sokak stili kombineleri ile göz dolduracaklar. Elbette ki bir başlasam sonunu getiremem ama öne çıkan kullanım şekillerini sizlerle seve seve paylaşırım.

indir

http://studio25helsinki.tumblr.com/

 

  1. Armalı, zımbalı, islemeli, böcekli, çiçekli yerinde durmayan denimler bu sezon oldukça on planda. Hiç elinizi korkak alıştırmadan birer birer armaları dikmeye koyulun. Hatta kendinizi bu konuda tek denimle sınırlandırmayın tshirt, gömlek, ceket elinize ne geçerse…

 

5f0a03fcb08d3c6204c6a3ca667688d3-640x426

http://stylecaster.com/how-to-diy-a-denim-jacket-covered-in-iron-on-patches/

 

  1. Denimle denimi kombinlemeyi ilk gördüğümde garipsemedim desem yalan olur. Nitekim çok kısa bir surede ben de müptelası oldum bu trendin. Denim üstüne denim dendiğinde ilk akla gelen ceket Jean olsa da biraz limitleri zorlayın. Elinizi korkak alıştırmadan bolca eskitilmiş, püsküllü, yamuk yumuk paçalı jeanleri tercih etmeyi de ihmal etmeyin .
Super-70s-style-suiting-denim-denim

http://www.popsugar.com/fashion/photo-gallery/31810071/image/31912531/Super-70s-style-suiting-denim-denim

 

  1. Bedeninize tamamen oturan; yazın babetlerinizle, kişin da botlarınızla cuk oturan skinny jeanleri elbette ki yermeyeceğim. Fakat bu sezon rahatlığı ve ayni zamanda cool tarzı ile dikkat çeken Mom jeanler skinnylerin pabucunu dama atacak gibi görünüyor. Siz ne dersiniz?

 

New York Fashionweek ss2014, day 2, Jac

http://sayyes.com/2015/08/5-street-style-images-that-will-change-your-mind-about-mom-jeans.html

  1. Yaz sokak stilinde denimleri konuşuyorsak şortları es geçmek olmaz tabi. Gladyatör sandaletlerle sıklıkla karşımıza çıkmasını beklediğim Jean şortlara form kazandırmak isterseniz size söyleyebileceğim sadece iki kelime var: beyaz gömlek. Aksesuar yardımı ile kombine istediğiniz şekle sokmanız da mümkün.

    Denimshorts

    http://karinecandicekong.com/2015/05/denim-shorts-white-shirt-outfit-perfection/

 

Leave a Reply