page

 

 

Barbara+Palvin+2012+Victoria+Secret+Fashion+czkuqyBKd0Fl

 

 

 

Henüz 20 yaşında olmasına rağmen, ismi herkesin ağzından düşmeyen Barbara Palvin bir mankenden çok daha fazlası. Erkeklerin güzelliği ve sempatikliği ile ilgisini fazlasıyla çekmesinin yanı sıra, kadınlar için son günlerin tek idol ismi olabilir. Bir kıyafet veya bir saçla bambaşka biri haline dönüşebilen bu eşsiz genç kadın dünya devi tüm markalar ile çalışmayı başardı. 19 yaşında ise Loreal Paris kozmetik markasının güzellik elçisi ünvanını alan Barbara,  Victoria’s Secret markasının melekleri arasında da yer almayı çoktan başardı.

 

 

page33

 

 

8 Ekim 1993 tarihinde Macaristan’ın Budapeşte şehrinde dünyaya gelen Palvin, 13 yaşında iken Budapeşte sokaklarında keşfedilmiş. Bir süre ülkesinde foto modellik yapan Barbara Palvin, bu süreçte hobisi olarak nitelendirdiği şarkı söylemeye ve futbol oynamaya da devam etmiştir. Daha sonra ki süreçte ise Palvin için artık dünya podyumlarının yolları açılmıştır. Dünya devi markaların aranan  modeli olan Palvin, Prada, Miu Miu, Louis Vuitton, Nina Ricci, Jeremy Scott, Etro , Chanel, Armani Exchange gibi markalar için podyumda boy göstermiştir. Bu peri masalı Palvin’e tüm kapıları açmaya devam ederken Loreal’in güzellik elçisi olması onun bütün dünyada ki ününe ün katmıştır. Kıvrımlı hatları, çekici bakışları ve tatlı suratı ile her markanın  koleksiyonunu temsil edebilecek bir fiziğe ve surata sahip olan Barbara Palvin, şimdiden ikonlaşmış birçok mankenin tahtına aday. Temmuz 2014’de vizyona girecek olan Amerikan yapımı “Hercules: The Thracian Wars adlı filmde de küçük bir rol üstlenen Palvin, Hollywood yıldızları içinde bir tehtid adayı olmaya başladı. Geçtiğimiz sene içerisinde Türk markası olan  Mavi ile anlaşan Palvin, Kıvanç Tatlıtuğ ile Mavi reklamlarında yer alarak Türk hayranlarının gönlünü bir kere daha fethetmeyi başardı.  İlerde kariyer yolunun çok daha parlak olacağına kesin gözüyle bakılan Victoria’s Secret meleği Palvin formunun koşu ve pilatese bağlı olduğunu birçok röportajında ifade etmiş. Yemek yemeyi çok sevmesine rağmen sporun onun için bir kurtarıcı olduğunu da sözlerine eklemiş.

 

Mavi Jeans 2013-06

Çok sayıda magazin dergisinin kapak resmi olan Palvin, gündemi daha çok meşgul edeceğe benziyor. Güzellik göreceli bir kavram olmasına rağmen, Barbara Palvin bu durumu yıkmışa benziyor. Her geçen gün, erkek veya kadın fark etmeden hayran sayısının katlanarak arttığı Palvin’i ışıldayan bir kariyer yolunun beklediği kesin.

Leave a Reply