Kozmetik Dünyasında 3 Dev İsim

Kozmetik markalarının rekabeti son hız devam ederken, moda dünyasının dev isimleri olarak nitelendirebileceğimiz Michael Kors, Marc Jacobs ve Tory Burch isimlerinin 2013-14 Sonbahar/Kış sezonunda bu rekabete en ön sıralardan gireceğinden hiç şüphemiz yok. Koleksiyonlarındaki başarılı ve farklı parçaları her sezon heyecanla bekleyen kadınlar için makyaj çantalarında da yenileme yapma vakti geldi.

page

Başarısını ispatlamaktan öteye giden ve kendine ait bir çizgi oluşturmayı başaran Michael Kors markası yeni sezon için hazırladığı bu makyaj koleksiyonunda ‘Sporty’, ‘Sexy’ ve ‘Glam’ olarak adlandırdığı üç tematik koleksiyon ile karşımıza çıkıyor. Her seriye makyaj ürünlerinin  yanı sıra, o seriye hitap eden bir de parfüm eklenmiş. Reklam yüzü olarak ise Karmen Peduru tercih edilmiş.

‘Glam’ serisinde gösterişi seven kadınlar göz önüne alınmış ve koyu renklerin ağırlıklı olduğu bir seri olmuş. Bu seride özellikle koyu mürdüm tonları dikkat çekiyor.

‘Sexy’ olarak adlandırılan bir diğer seri de ise, çekiciliğini koruyarak sporluğundan ödün vermek istemeyen kadınlar düşünülmüş. Kırmızının ağırlıklı olduğu seride, kırmızının farklı tonları kullanılarak hem asalet hem de çarpıcılık yansıtılmış.

Son olarak, ‘Sporty’ adı verilen seride, makyajı hayatından çıkarmayan bakımlı ancak sade kadınların tercihi nude tonları hakim olmuş. Gri ve nude tonları makyaj yaparken favoriniz ise bu seri tam size göre.

htrhtrh

Her defilesi, her koleksiyonu ile insanları etkisi altında tutmayı başaran Marc Jacobs markası “erkekler test etti, kızlar onayladı” sloganı ile  Sephora ortaklığında kozmetik dünyasına dev bir adım attı. Rujları, far paletleri, ojeleri ve diğer kozmetik ürünleri ile kadınların favorileri arasına şimdiden girmeyi başaran koleksiyon unisex olarak nitelendirilen bazı kozmetik ürünleri ile  erkekleri de bakıma davet ediyor. Koleksiyonda ki kaş jölesi, dudak balmı ve gözaltı kapatıcısı erkeklerin dolaplarına girmeye hazırlanıyor. Toplamda 120 parçadan oluşan Marc Jacobs beauty koleksiyonu makyaj çantasında devrim yaratmak için geliyor.

ToryBurchBeauty2

Sadelik ama şıklığın temsili olarak düşündüğüm Tory Burch markası kozmetik koleksiyonu hazırlarken de çizgisinden ödün vermemiş. Makyaj ürünlerinin yanı sıra, parfüm ve vücut losyonu da koleksiyonda yer alıyor. Doğal ve sade renkler ile hazırlanan makyaj ürünleri şık ambalajlar ile tamamlanarak bütünlüğü sağlamayı başarıyor.

Leave a Reply