Nike-Air Max Çılgınlığı

nike-air-max-1-sp-zig-zag-2

 

 

Nike-Air-Max-1-1

Sokak modasının başrol oyuncularından biri haline gelen sneakersların en gözdesi bu sıralar, şüphesiz Nike  markasının Air Max modelleri. 2013 yaz aylarında dünyaca ünlü bloggerların ayağında gördükten sonra etkisi hızla yayılmaya başlayan bu çılgınlık, çoktan başını almış gidiyor.

 

DSC_0360_kleiner

 

 

Kombinler de sınır tanımayan air max modelleri 2014 ilkbahar- yaz döneminde iyice etkisini arttıracağa benziyor. Çeşit çeşit modelleri ile her moda severin kalbini fethetmeyi başaran bu ayakkabı, spor ayakkabının klasikleşmiş tanımı yıkmak için çoktan hazır. En resmi takımların,elbiselerin hatta dar bir kalem eteğin altına bile kombinlenen bu ayakkabılar onlarca çeşit renk seçeneği  ile de baştan çıkarıyor. Ancak çok riskli olarak nitelendirilen bu kombinleri yapmak çok da kolay gözükmüyor. Son günler de sosyal medyada da sıkça rastlanan dore ve lame renkleri ise ayakkabıya farklı bir boyut katmış durumda.

 

 

 

01-11-2013_nike_am1_liquidgold_1

Risk almak istemeyen kadınlar için, şık bir jean ya da renkli skinny pantolon ile yapılan kombinler kurtarıcı ve  çokta şık olacaktır.Aynı zamanda unutmamak gerekir ki; Nike airmax modelleri ,kısa boylu  ve topuklu ayakkabı sevmeyen kadınlar için de güzel bir alternatif .Ülkemizde de birçok ünlü ismin tercihi olarak görmeye başladığımız bu ayakkabıların her modelini Türkiye de bulmak maalesef imkansız.

Beymen, Superstep gibi mağazalarda birkaç airmax modeli bulmak mümkün. Ayrıca erkek moda severler içinde birçok renk ve modeli vitrinlerde göze çarpıyor. Her yaz yeni bir sneaker modeline kendimizi kaptırmışken, iki senelik Superga devri, bu yaz airmax ile kapanır mı dersiniz.

ilovefashionews

2922426_lookbook_on_repeat.jpg 1364123174

Leave a Reply

1 comment

  1. Muhammet

    2. Resimdeki ayyakkabının modeli hakkında bir bilginiz varmı ?