Yağmur Botları Dosyası

Sonbahar yağmurlarını, yaz aylarından sonra melankolik havadan çıkaran en önemli faktörlerden biri, dolaplardan çıkan yağmur botlarımız. Şıklığımızı gölgelememizi engelleyen yağmur botları, bu sezon yine birçok markanın koleksiyonunda ön sıralarda yer alıyor. Sağlık açısından çok önerilmeyen ve sıcak tutma özelliği olmayan yağmur botlarını, her şeye rağmen hayatımızdan çıkaramıyoruz. Ancak yağmur botu alırken içi astarlı modelleri tercih edersek dezavantajlarını büyük ölçüde engellemiş oluruz. Eğer siz de çok geniş renk ve desen seçeneği olan yağmur botlarından, yağmur mevsimi başlamadan bir tane edinmek isterseniz, bu yazımda bu sezonun öne çıkan modellerini ve markalarını inceleyebilirsiniz.

page

images

 

Yağmur botu denilince akla gelen ilk marka şüphesiz Hunter olsa gerek. Her rengin ayrı bir güzel durduğu Hunter yağmur botları moda dünyasında bir klasik haline geldi bile. Hunter‘ın özel üretim, desenli veya düz özel çoraplarından alarak da ayaklarınızı soğuktan korumanın yolunu bulabilirsiniz. Her sezon klasik model ve renklerin yanı sıra yeni bir koleksiyona imza atan marka, bu sezon siyah Hunter’ların ufak bir bölümünü renklendirerek  ön plana çıkmayı başardı.

 

 

 

222222

 

 

Burberry her sezon koleksiyonunda yağmur botlarına geniş bir yer ayırıyor. Markanın klasikleşen çizgilerini yağmur botlarına yansıtmak isteyenler için bir çok seçenek sunan Burberry, binici çizmelerini ve boyları daha kısa olan yağmur botlarını da koleksiyonuna eklemiş.

 

 

 

 

 

 

 

pagelfkrptkrt

 

 

 

Dantelli deseni ile göz dolduran Valentino’nun yağmur botlarının boyları da bu sene kısaldı. Birkaç sezondur etkisini sıkça hem bu markanın ayakkabılarında hem de diğer markalarda gördüğümüz zımba görüntülü detaylarla süslenen Valentino yağmur botları kırmızı, siyah renkler ve üzerindeki pvc görünümlü zımbalar ile karşımıza çıkıyor. Tarzını daha romantik tanımlayan kadınları da unutmayan Valentino, kısa ve daha kibar görünümleri olan yağmur botlarına birde fiyonk ekleyerek  sevimli bir görüntü yaratmış. Gucci’nin simsiyah tasarladığı yağmur botuna pembe renkte bir topuk detayı eklemesi, ayrıntılarla ön plana çıkmak isteyenler için iyi bir seçenek olabilir. Hemen hemen her markada yağmur botu bulmak mümkün. Tommy Hilfiger birkaç sezondur aynı model üzerinde oynama yaparak yeni modeller sunarken,  Lacoste bu sene yine kısa modelleri tercih ederek  onları bağcıklar ile süslüyor. Bilstore ve Beymen mağazalarında satışa sunulan; ancak Hunter kadar popülaritesi artmamış bir diğer yağmur botu markası ise Aigle. Sıcak tutma özelliği ile yağmur botlarının büyük bir dezavantajını ortadan kaldırmayı başaran bu marka, farklı renk ve klasik modelleri ile Hunter ile rekabet içine girebilecek kalitede. Bu markaların dışında DKNY, Mudo, Hotiç, Yargıcı, Nine West, Calvin Klein Jeans ve  Armani Jeans kendinize şık ve kullanışlı bir yağmur botu bulmak için doğru adresler olabilir.

hhhhh

Leave a Reply