Bilkent, GE100 Dersi ile Yeni Öğrencilerine Merhaba Demeye Hazırlanıyor

ankara_bilkent_universitesi4

Bilkent Üniversitesi, 5 Eylül Perşembe günü ODEON önündeki alanda yeni öğrencilerini karşılamaya hazırlanıyor. Türkçe yapılacak olan açılış programı ODEON’da, İngilizce yapılacak açılış programı ise Ahmed Adnan Saygun Merkezi Konser Salonu’nda düzenlenecek.

 

GE 100: Üniversite Hayatına Giriş, 15 adet program seçeneğinden oluşan toplamda dört güne yayılmış çok sayıda etkinliği içeren bir ders. Programlar, isimlerini Türkiye’deki bazı dağ ve nehir adlarından alıyor. Her programın içerisinde spor aktivitelerinden, film gösterimlerine; seminerlerden söyleşilere kadar pek çok verimli etkinlik bulunuyor. Bu seçeneklerden bir tanesi olan Karacadağ programı,  İngilizce dilinde yürütülecek etkinliklerden oluşuyor. Diğer programların hemen hemen tüm etkinlikleri Türkçe planlanmakla birlikte bazı seçeneklerde yine İngilizce yürütülecek etkinlikler de yer alacak.

Programda yer alan etkinliklere ait biletler, 5 Eylül Perşembe günü ODEON’da gerçekleşecek sabah etkinliklerinden sonra; ODEON yanındaki alanda bulunan bilet dağıtım stantlarından alınabilir. Öğrenciler biletlerini, stantlardan kitapçığın kapağında bulunan kupon karşılığında alabilecekler. Bu nedenle kitapçığı kaybetmemek çok önemli. Bilkentli öğrenciler de yeni Bilkentlilerle tanışmak, sohbet etmek ve GE 100 hakkında merak edilenleri cevaplamak için onları bekliyor olacak.

Bizler de GazeteBilkent ailesi olarak Bilkent’in yeni öğrencilerine hoş geldiniz diyor ve eğitim hayatlarında başarılar diliyoruz.

Detaylı bilgi içinhttp://www.bilkent.edu.tr/bilkent-tr/admission/ge100/ge100.pdf

Leave a Reply