Bilkent Üniversitesi; Sinirbilim Günleri, Ses Analizi, Psikotik Rahatsızlıklar ve Şizofreni gibi birçok önemli etkinliğe imza atmış olan Bilkent Psikoloji Topluluğu’nun üçüncüsünü düzenleyeceği Psikoloji Alan Günleri’ne ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 19-20 Nisan’da gerçekleşecek olan etkinliğin hedefinde, psikolojinin tüm sosyal disiplinlerin uygulamalarındaki önemi nedeniyle yalnızca psikoloji bölümü öğrencileri değil, psikolojiyle ilgilenen herkes var.

Klinik Psikoloji’nin “Yetişkin” alt dalında Dr. Ebru Saraçoğlu, “Çocuk” alt dalında Assist. Prof. Saime Tek ve Endüstriyel Psikoloji alanında Prof. Dr. Savaş Ceylan 19 Nisan Cumartesi günü öğrencilerle buluşacak. 20 Nisan Pazar günü ise Prof. Carnot E. Nelson ile “Amerika’da Yüksek Lisans ve Doktora Olanakları”, “Fullbright Bursları ve Olanakları” hakkındaki söyleşiden sonra, medya sektöründe birçok alanda ve şirkette çalışmış olan Behice Sayat ile bir oturum ve “Avrupa’da Yüksek Lisans ve Doktora Olanakları”nın Gamze Baray’dan öğrenileceği farklı bir oturum gerçekleşecek.

 

Bilkent Üniversitesi Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Fakültesinde EE-01’de gerçekleşecek olan etkinlik GE250/251 alanlar için 180 puan değerinde olmakla beraber kontenjan 150 kişi ile sınırlı. 19-20 Nisan’da 09:30-16:30 saatleri arasında gerçekleşecek Psikoloji Alan Günleri için biletler kampüs içerisindeki stantlardan satın alınabilir.

Etkinliğin facebook sayfasına buradan ulaşabilirsiniz:

https://www.facebook.com/events/630387060363592/?ref_dashboard_filter=upcoming

Leave a Reply