Psikoloji ile ilgili bir araştırmaya katılmaya ne dersiniz? Bilkent Üniversitesi Psikoloji bölümü öğretim üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Gül Günaydın‘ın yürüttüğü romantik ilişkilerle ilgili çalışmaya katılacak katılımcılar aranıyor. Etkinlik kapsamında romantik ilişkilerle ilgili çeşitli uygulamalar ve anketler yapılacaktır. Ancak çalışmaya katılabilmek için bazı ön koşullar bulunmaktadır. En az 1 senedir romantik ilişkisi olan, 18 yaşında veya daha büyük kadın katılımcılar araştırmada yer alabilirler. Buna ek olarak, psikoloji bölümü öğrencileri ve şu anda Yrd. Doç. Dr. Gül Günaydın’dan ders alan öğrenciler araştırmaya katılamamaktadırlar. Yine aynı şekilde geçen sene bu araştırma etkinliğine katılanlar da araştırmaya katılamazlar.

yapbozYaklaşık 45 dakika süren araştırmaya katılanlar, Bilkent Psikoloji Topluluğu’ndan GE250/251 dersi kapsamında 40 puan alabilecekler. Araştırma G Binası‘ndaki Psikoloji Labları‘nda (Lab 3) yapılmaktadır. Araştırmaya katıldıktan sonra araştırmanın konusu ile ilgili daha detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.

Etkinliğin tarih ve saati araştırmaya katılmak isteyen kişilere göre ayarlanacaktır. Bilimsel bir araştırmaya destek vermek yada çalışmayı yürütenlere yardımcı olmak istiyorsanız, katılımlarınızı bekliyoruz. Katılmak isteyenler için iletişim bilgileri:

Sıla Ünal

sila.unal@ug.bilkent.edu.tr

Araştırmayı yürüten Yrd. Doç. Dr. Gül Günaydın’ın web sitesi:

http://gulgunaydin.bilkent.edu.tr/

Bilkent Üniversitesi Psikoloji Bölümü:

Leave a Reply