teb_akil_fikir_yarismasina_basvurular_basladi_1321992898

Üniversite öğrencilerini yenilikçilik, yaratıcılık konusunda bilinçlendirmek, öğrencilerin yetkinliklerini geliştirmek;  finans sektörü ile yakınlaşmalarını sağlamak ve onları ödüllendirmek amacıyla 7. Geleneksel TEB Akıl Fikir Yarışması başladı. Katılımcılar, farklı sektörlerin üst düzey yöneticilerinden oluşan jüri üyelerine icatlarını bizzat kendileri sunarak finansal ödüller, MBA Bursu ve TEB’de kariyer gibi fırsatları yakalamak için yarışacaklar.

Yarışma ödülleri; bankacılık ürün ve hizmetleriyle ilgili fikirler ve teknolojik girişimci fikirler olarak iki ayrı dalda verilecek. Bankacılık ürün ve hizmetleriyle ilgili fikirleri olan yarışmacılar ise öğrenci-yeni mezun ve müşteri kategorilerinde değerlendirilecek.

Öğrenci-yeni mezun kategorisinde fikirlerini sunup ödül almaya hak kazanan finalistlerin ödülleri şöyle:
-Birinciye:  20.000 TL

-İkinciye: 10.000TL

-Üçüncüye: 5.000TL

Müşteri kategorisinde birinci olan yarışmacıya, ek olarak Roland Garros Tenis Turnuvası Turu’na katılma şansı verilecek. Öğrenci-yeni mezun kategorisinde ise bu ödüllere ek olarak, 3 finaliste de Bahçeşehir Üniversitesi MBA Bursu veriliyor. Teknolojik girişimci kategorisinde de yukarıda belirtilen para ödüllerinin yanında ilk 5, TEB Girişim Evi katılım önceliği hakkına sahip olacak.

Başvuru ve detaylı bilgi için:

www.icatcikar.com

Son Başvuru Tarihi: 15 Ocak 2014

Leave a Reply