9. Genç Akademi'den bir kare

9. Genç Akademi’den bir kare

Bugünün ve geleceğin liderlerini bir araya getiren Genç Akademi, her sene olduğu gibi bu sene de Aralık ayını üniversiteli gençler için özel kılmak amacıyla 20-21 Aralık tarihlerinde ATO Congresium’da gerçekleşecek. Türkiye’nin her yerinden üniversite öğrencilerinin katılacağı bu büyük organizasyonda, alanının önde gelen isimleri yer alacak. 12 farklı oturumun gerçekleşeceği Genç Akademi’de;

Mehmet Yörükoğlu (Başkan Yardımcısı, TC Merkez Bankası)

Nasuh Mahruki (Yönetim Kurulu Başkanı, AKUT )

Barış Karakullukçu (CEO, MUDO)

Selçuk Yaşar (Genel Müdür, Roketsan)

Cevdet Arıcılar (Tiyatro Sanatçısı)

Mete Güney (Güneydoğu Avrupa Genel Müdürü, Mastercard )

Yücel Ersöz (Partner, Deloitte )

Erim Hısım (Kişisel Gelişim Uzmanı)

Hakan Alp (Genel Müdür Yardımcısı, Finansbank )

Mehmet Auf (Kişisel Gelişim Uzmanı)

Ceyda Süer (Kamu Satış Kıdemli Müdürü, Vodafone )

Müge Özdemir (İnsan Kaynakları Yöneticisi, Tofaş)

katılımcılarla beraber olacak.

9. Genç Akademi Organizasyon Takımı

9. Genç Akademi Organizasyon Takımı

21 yıllık tecrübesiyle Bilkent Üniversitesi Operational Research Klübü’nün  düzenlediği bu organizasyon, katılımcılarına geniş bir network sunmayı amaçlıyor. Bu konuya belki de en büyük katkıyı, öğrencilerin tanışmasını ve kaynaşmasını sağlamak amacıyla oturum aralarında gerçekleştirilecek olan etkinlikler sağlayacak. Katılımcılar aynı zamanda fuaye alanında sponsor şirketlerin yetkilileriyle konuşma imkanına sahip olacaklar. Bütün bu avantajlara ek olarak, etkinliğe katılan öğrencilere sertifika verilecek. Katılımcılar ayrıca GE250-251 kapsamında 200 puan alacaklar.

Bugünün lider isimleriyle birlikte olup, networkunu genişletmek isteyen ve kariyer rotasını siyaset, iş ve medya dünyasının en önde gelen isimlerinin tavsiyeleri doğrultusunda çizmek isteyen herkesin davetli olduğu bu organizasyonun biletleri, aşağıdaki linkten veya Bilkent A binası önündeki ve Speed-Kıraç’taki Genç Akademi stantlarından temin edilebilir.

http://genc-akademi.com/ (Bilet satış ve detaylı bilgi için)

İsteyenler için şehir içi ulaşım Bilkent servisleriyle Tunus ve Sıhhiye güzergahından, okul dışından gelen katılımcılar için AŞTİ ve tren garından sağlanacaktır. 

 

Leave a Reply