Türkiye pazarına 1987 yılında giren P&G, markalarıyla tüketicilerin günlük yaşamlarına dokunarak küçük farklar yaratmayı gelenek haline getiren bir şirket olarak; dünyanın lider tüketici ürünleri şirketleri arasında yer almakta.
unnamed

Bir şirketin gelişmesini sağlayan kilometre taşlarından olan bu beş unsuru benimseyen P&G, tüketici ürünleri sektöründe başarılı kalabilmek için bahsi geçen beş alanda liderliğini sürdürmeye kararlı gözüküyor. Şirketin büyüyen başarısının temeli olarak görülen çalışanlarının ne denli önemli olduklarının farkında olan P&G, tüm çalışanları için hem iş hayatında hem de özel hayatta kişisel sorumluluk fırsatları geliştiriyor. Şirket, çalışanlarına yalnızca alanlarında en parlak değil; bunun yanında cana yakın, arkadaş canlısı ve zamanını diğer çalışanlara danışmanlık yapmaya, öğretmeye ve tecrübelerini aktarmaya ayırmaktan memnunluk duyan yenilikçilerle çalışma olanağı tanıyor.

unnamed (3)

 

 

 

Şirkette, dinamik, yenilikçi ve ortak çalışmaya dayalı bir ortamda çalışma şansıyla ilgilenenler için her sene olduğu gibi bu sene de bazı organizasyonlar düzenleniyor. 29 Kasım Cuma günü saat 18.00’de J.W. Marriott Otel’de gerçekleşecek olan P&G Orientation Day‘e; P&G liderleriyle tanışmak, şirketteki staj ya da iş imkanlarını keşfetmek isteyen bütün öğrencilerin katılımı bekleniyor.

Bu fırsatı kaçırmak istemeyen öğrencilerin tek yapmaları gereken aşağıdaki formu doldurmak:
https://docs.google.com/forms/d/1QZ5CJ0U-MkTv91YdcORbNrRp1hCD2goVKyxi-pUmsRY/viewform

Mekana ulaşım ve kampüse dönüş servislerle sağlanacaktır. Servisler saat 17.15’te, Merkez Kampüs Yurtlar Durağı’ndan (B Binası önündeki durakta da duracaktır) ve Doğu Kampüs 90. Yurt Durağı’ndan kalkacaktır.

Leave a Reply