“Yönetilme yönet” sloganıyla yola çıkan ve bu yıl 10.su düzenlenecek olan Yönet etkinliği yine çok değerli konukları ağırlıyor.Okulumuzun Mühendislik Topluluğu tarafından organize edilen etkinlik, günümüzün alanında en üst seviyeye ulaşmış yöneticileriyle geleceğin yöneticilerini ulusal platformda buluşturmayı amaçlıyor. Yönet2015 adı altında, 20-22 Şubat tarihleri arasında Antalya Rixos Beldibi’nde yapılacak etkinliğin ayrıntıları şöyle:

untitled

3 gün sürecek kamp boyunca Türkiye’nin önde gelen yönetici ve liderlerinin vereceği seminerlerin yanı sıra, şirket panelleri, interaktif eğitimler, İK buluşması ve yarışmalarla üniversite öğrencilerine, yarının yöneticileri olmaları yolunda kendilerini yetiştirme fırsatı sağlanacak.Türkiye’nin önde gelen üniversitelerinden seçilmiş 250 öğrenci 3 gün boyunca şehirden izole edilmiş Antalya’nın en iyi kongre otellerinden Rixos Beldibi’nde firmaları daha yakından tanıma fırsatı yakalayacak. Geçtiğimiz yıllarda Süleyman Demirel, Hakan Atalay,Ali Haydar Bozkurt, Enver Aysever gibi başarılı yönetici ve iş adamlarını ağırlayan etkinlik bu yıl da çizgisini koruyor. Vatan Bilgisayar Ceo’su Hasan Vatan, MAN Ceo’su Tuncay Bekiroğlu, SGK Yönetim Kurulu Başkanı Yadigar Gökalp İlhan, İstanbul Business School Eğitim Diröktörü Selim Geçit bu yılki konuklardan sadece bazıları.

Katılımcıların tamamını öğrenmek, daha ayrıntılı bilgi almak ve başvuru yapmak için etkinlik sitesine göz atabilirsiniz:

http://yonet.mtbilkent.com

Leave a Reply