Öğrenmeye, bağlanmaya, yaratmaya ve dünyada gerçek bir değişiklik yapmaya hazır mısınız?

Derin bir nefes alın ve daha yeşil,daha akıllı ve yaşanabilir şehirler için enerji verimliliği çözümünü yaratmak için hazırlanın.

Go Green in the City 2016 yarışması, Schneider Elektrik firması tarafından düzenlenen akıllı enerji sistemleriyle ilgili bir öğrenci yarışmasıdır. ‘Sürdürülebilir Enerji Çözümleri’ ile ilgili düzenlenen bu yarışma sizin için unutulmaz bir deneyim olacaktır. Dünyanın her yerinden katılan iki kişilik öğrenci ekiplerine, enerji yönetimiyle ilgili sorunlara kendi yenilikçi çözümlerini sunmaları için fırsat veren ve onlara heyecan verici bir deneyim sağlayan dünyanın önde gelen elektrik firması Schneider Elektrik’in düzenlediği yarışmaya davetlisiniz.

Yarışmanın sonunda en iyi 12 takım Eylül ayında 


Go-Green-in-the-city--243x180_cParis’e davet edilecek ve endüstri liderlerinin önünde yapacakları sunumun ardından birinciliğe layık görülen takım, un

utulmaz bir Dünya Turu kazanacak !

Bununla da kalmayıp Schneider Electric ile parlayan bir kariyere merhaba deme şansına sahip olacak.

Okulunun yönetim veya mühendislik bölümünde en az ikinci sınıf öğrencisi olan 18 yaşından büyük master veya MBA öğrencisi olma koşullarının arandığı platformda, bu koşulları sağlayan herkes yarışmaya başvurabilir.

Başvurular Ocak 2016’da başlayacaktır ve ön kayıt gereklidir. Detaylı bilgi ve başvuru için,  ilgili siteyi ziyaret edebilirsiniz.

Leave a Reply