“İş Alanları Tanıtım Günleri” İle Geleceğinizi Planlamaya Var Mısınız?

3770242651

Bilkent Kariyer Merkezi, “İş Alanları Tanıtım Günleri” ile her sene olduğu gibi bu sene de marka yönetiminden sağlık turizmine, finans yönetiminden akademik kariyere ve bankacılıktan dijital pazarlamaya kadar farklı iş alanlarının önde gelen isimlerini Bilkent öğrencileri ile buluşturmaya hazırlanıyor. Öğrencilerin ileride hangi alanda çalışmak istediklerine karar vermelerini sağlayarak gelecek planlarını şekillendirmeyi amaçlayan toplantılar, 10-28 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek.

Toplantılarda, öğrenciler hem çalışmak istedikleri iş alanları hakkında daha detaylı bilgi alma imkanına kavuşacak hem de bu alanda başarılı olmanın püf noktalarını öğrenecekler. Ayrıca, yönelmek istedikleri alanlarda çalışmak için nasıl bir ön hazırlık yapmaları gerektiği hakkında da alanında uzman kişilerden tavsiyeler alacaklar.

Toplamda gerçekleşecek 27 toplantıdan 10 tanesine katılan öğrencilere “Katılım Belgesi” verilecek. Katılım bilgileri hakkında daha fazla bilgi almak için https://stars.bilkent.edu.tr/srs/ adresine girerek “Information” menüsü altında yer alan “Career Center Seminars” menüsünü seçmek yeterli.

Seminerler G E 250-251 kapsamında olup, her toplantı 20 puan değerinde.

 

2014 İş Alanları Tanıtım Günleri Programı için:

http://kariyer.bilkent.edu.tr/event/alanlari-tanitim-gunleri-2014-10-kasim-28-kasim/

 

 

Leave a Reply