İş Alanları Tanıtım Günleri Devam Ediyor

logo_tr2

Kariyer merkezinin 2005’ten bu yana düzenlemekte olduğu İş Alanları Tanıtım Etkinliği bu yıl da Bilkent öğrencilerine dopdolu bir takvim sunuyor. 10-28 Kasım tarihleri arasında etkinlik kapsamında 27 farklı alan bu alanlarda yetkin ve başarılı konuşmacılar tarafından tanıtılacak. 17 ve 18 Kasım’daki etkinlik takvimi şöyle:

Murat Kayman- yüksek jpg (1)17 Kasım saat 12:30’da GSTMF/FFB-22’deki oturumun konusu AVM Ve Gayrimenkul İşletmeciliği. Bilkent öğrenciler bu alan hakkında Akkök Holding Akmerkez Genel Müdürü Murat Kayman’ın sunumu ile bilgi sahibi olacaklar. Alışveriş merkezi yönetimi sektöründe 11 yılın üzerinde deneyimi olan Murat Kayman Eylül 2012’den beri Akmerkez GYO A.Ş.’de Genel Müdürlük görevini yürütmekte olup, alışveriş merkezi, ofis katları ve rezidansların yönetiminden sorumludur. 1974 yılında Almanya’da doğmuş, New York Baruch College Zicklin School of Business bölümünden MBA diploması almıştır. Sırasıyla STFA, Ekinciler Holding, Federations of International Trade Association, Blade Fencing Inc., ECE Almanya, ECE Türkiye, AVM MFI Partners ve Akiş GYO A.Ş.’ne bağlı Akbatı AVYM’de çalışmıştır. ISCS tarafından verilen CSM (Certified Shopping Center Manager), CMD (Certified Marketing Director) ve CRX (Certified Retail Property Executive) ünvanlarına sahiptir. Evli ve 2 çocuk babası olan Murat Kayman İngilizce ve Almanca bilmektedir.
248b94d

 17 Kasım saat 17:30’da yine GSTMF/FFB-22’de ikinci bir oturum daha gerçekleştirilecek. Bu oturumun konusu ise Finans Yönetimi. Bilkentliler finans yönetimine dair önemli bilgileri Procter & Gamble Türkiye ve Kafkaslar Kurumsal Finans Vergi Müdürü İlgi Çalık’tan dinleme fırsatı bulacaklar. 2007 yılından bu yana P&G’de farklı görevlerde çalışmış olan İlgi Çalık, ODTÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümünü birincilikle bitirmiştir. Lise öğrenimini ise TED Ankara Kolejinde tamamlamıştır.
Murat_Erdor18 Kasım salı günü İş Alanları Tanıtım Günleri kapsamında yalnızca bir oturum gerçekleştirilecek. GSTMF/FFB-22’de 12:30’da başlayacak olan oturumun konusu ise Dijital Pazarlama olup, değerli konuşmacısı Emarsys Genel Müdürü Murat Erdör’dür. Finans, hizmet ve enerji sektörlerinde yerli ve yabancı birçok şirkette çalışan Murat Erdör, pazarlama ve müşteri memnuniyeti konusundaki tecrübelerini aktarmak için Emarsys’e 2012 yılında katılmıştır ve şu anda 20 kişilik ekibin başında ülke müdürü olarak çalışmaktadır. Lise eğitimini TED Ankara Koleji’nde tamamladıktan sonra Bilkent Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun olmuş, ayrıca “Stratejik Pazarlama ve Marka Yönetimi” üzerine de master yapmıştır. Değişik konularda bir şeyler yazıp kendini ifade etmeyi ve tecrübelerini paylaşmayı seven Murat Erdör kendi adını taşıyan web sayfasında (http://muraterdor.com) farklı konularda paylaşımlarda bulunmaktadır.

Bilkent Kariyer Merkezinin düzenlediği İş Alanları Tanıtım Günleri,  gerek konuların özenle seçimi gerekse deneyimli ve uzman konuşmacıların değerli katkıları sayesinde bu yıl da Bilkent öğrencilerine gelecek planlarında yol gösterici oluyor. Tüm etkinlik takvimine bu link aracılığı ile ulaşabilirsiniz: http://kariyer.bilkent.edu.tr/event/alanlari-tanitim-gunleri-2014-10-kasim-28-kasim/

Leave a Reply