Tame Impala’dan Yeni Albüm: The Slow Rush

2015 yılında çıkardığı Currents albümüyle tanınan Avustralyalı müzik grubu Tame Impala, geçtiğimiz yıl 14 Şubat 2020 yılında piyasaya sürülmesi beklenen The Slow Rush albümünden Borderline, Posthumous Forgiveness ve It Might Be Time adlı şarkılarını yayınlamıştı.

 

Geçtiğimiz günlerde ise Lost In Yesterday adlı single çıkışı ile Tame Impala, muhteşem bir albümün sinyallerini veriyor. Geçtiğimiz hafta dinleyiciyle buluşan Lost In Yesterday şarkısını henüz dinleme fırsatı bulamayanlar için buraya bırakıyorum.

2019 Nisan ayında yayınlanan Borderline şarkısı, şimdilik albümün en çok beğenilen şarkısı.

2007 yılında grubun solisti de olan Kevin Parker tarafından kurulan grup, psikedelik rock türündeki şarkılarıyla gönüllerde taht kurmaya devam ediyor.

Tame Impala, şarkılarında sadece söz ve müzikleriyle değil aynı zamanda müzik klipleriyle de kendisinden söz ettiriyor.

Özellikle Mind Mischief, Feels Like We Only Go Backwards, Let It Happen ve The Less I Know The Better şarkılarının müzik klipleri oldukça başarılı. The Slow Rush albümünde hangi şarkılar için klip çekimi yapılacağı ve klip hazırlıklarının ne zaman olacağı henüz bilinmiyor.

 

 

The Slow Rush albümü için uzun bekleyiş bir ay sonra son bulacak. Şu ana kadar yayınlanan şarkılar göz önüne alındığında, The Slow Rush albümünün başarısı en az Currents albümü kadar iyi olacak gibi görünüyor.

Leave a Reply