Moda Hemen Arkamızda! Evet Sırtımızda!

Soğuk günlerin kendini iyiden iyiye hissettirmeye başladığı şu zamanlara bir de vize dönemi eklenince yorgun günler kapımızı çalıyor. Peki bu yorgunluğu hafifletmek için gereken özeni kendimize gösteriyor muyuz? Sırt çantaları gerek yoğun dönemlerimizde, ya da uzun süre ayakta kalmamız gerektiği durumlarda hayat kurtarıyorlar.

Kitaplar, defterler, laptop çantaları, kişisel eşyalar derken küçük çantalara sığamaz, ellerimizi kollarımızı bağlar olduk. Ya da alışveriş yaparken rahatımızı bozan çapraz ya da omuz çantalarından yeterince çekmedik mi? Bu yüzden hareket alanımızı bizlere veren, hem şık hem de sağlıklı sırt çantalarına hoşgeldin demenin zamanı geldi. ünlü markaların yanı sıra, bu sezon Nike, Adidas, Puma, Converse gibi ünlü spor markaları da, reyonlarında yeni sezon sırt çantalarına yer vermişler.

Eğer bu modeller tarzınıza uymadıysa, bu senenin modasına uygun hippi çantalara bakabilirsiniz. Örnek verecek olursak aşağıda görmüş olduğunuz altı model de bu sene hemen hemen her markada bulabileceğiniz, hem trend hem de spor olarak taşıyabileceğiniz türden sırt çantaları olma özelliği taşıyor. Rengarenk bu çantalar soğuk günlerde içinizi ısıtıacak!

Çantalara bakıldı, model seçildi peki sıradaki sorumuz nasıl kullanacağız ya da nasıl kombinleyeceğiz? Görüldüğü üzere, spor çantalarına olan bakışımızı değiştirmenin vakti gelmiş. İster okulda, ister partide, festivalde, isterseniz işte.

Sırt çantaları, yoğun iş ve okul günlerinde hem rahatımızı hem şıklığımızı tamamlayacak yepyeni bir soluk oldular moda dünyasında. O zaman hemen kendi modelimizi seçelim. Şimdiden çok yakıştı!

Leave a Reply