genc_akademi_yeni_logo

Bugünün ve geleceğin liderlerini bir araya getiren Genç Akademi,  bu sene 21-22 Aralık tarihinde ATO Congresium‘da gerçekleşecek. Türkiye’nin her yerinden üniversite öğrencilerinin katılacağı bu büyük organizasyonda, alanının önde gelen isimleri yer alacak. 15 farklı oturumun gerçekleşeceği Genç Akademi’de;

-Erdal Beşikçioğlu ( Tiyatro Sanatçısı)

-Nihat Özdemir ( Yönetim Kurulu Başkanı, Limak Holding)

-Hakan Polatoğlu ( ETİ CEO)

-Hakan Alp ( İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı, Finansbank)

-Mehmet Büyükekşi ( Yönetim Kurulu Başkanı, Türkiye İhracat Meclisi)

-Ersin Emir ( Teftiş Kurulu Başkanı, Finansbank)

-Erhan Erkut ( Kurucu Rektör, Özyeğin Üniversitesi)

-Abdülkadir Kahraman ( Partner, KPMG)

 -Rüzgar Mira Okan ( Finansbank Katkılarıyla)

-Aydın Mizrahi ( Kanal Strateji ve Gelişim Direktörü, Philip Morris Sabancı)

-Nurten Öztürk ( Kurucu Ortak, OPET) katılımcılarla beraber olacak.

 

unnamed

21 yıllık tecrübesiyle Bilkent Üniversitesi Operational Research Klübü’nün  düzenlediği bu organizasyon, katılımcılarına geniş bir network sunmayı amaçlıyor. Bu konuya belki de en büyük katkıyı, öğrencilerin tanışmasını ve kaynaşmasını sağlamak amacıyla oturum aralarında gerçekleştirilecek olan etkinlikler sağlayacak. Katılımcılar aynı zamanda fuaye alanında sponsor şirketlerin yetkilileriyle konuşma imkanına sahip olacaklar. Bütün bu avantajlara ek olarak, oturumların %70’ine katılım gösteren öğrencilere sertifika verilecek.

İş dünyasının lider isimleriyle birlikte olup, networkunu genişletmek isteyen herkesin davetli olduğu bu organizasyonun biletleri, aşağıdaki linkten veya Bilkent A binası önündeki ve Speed-Kıraç taki Genç Akademi stantlarından temin edilebilmekte.

http://genc-akademi.org/9gencakademi/bilet-satis/

İsteyenler için şehir içi ulaşım Bilkent servisleriyle Tunus ve Sıhhiye güzergahından, okul dışından gelen katılımcılar için AŞTİ ve tren garından sağlanacaktır. Etkinlik G250-251 dersi kapsamında 200 puan değerindedir.

Detaylı bilgi için: http://genc-akademi.org/9gencakademi/

Leave a Reply