Sistem Tasarımı Proje Yarışması!

2009 senesinde kurulan Hacettepe Endüstri ve Sistem Topluluğu (HENDS), öğrencileri endüstri mühendisliği ve verimlilik konularında yetkin hale getirmeyi amaçlayarak etkinliklerini sürdüren bir oluşumdur.  Profesyonel hayata adım adım yaklaşan öğrencilere, kısıtlı bir zaman zarfında takım çalışması ile neler yapabileceklerini göstermek adına Sistem Tasarımı Proje Yarışması düzenleyecek olan topluluk, Ankara içinde üniversite okuyan bütün öğrencilere ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 17 -18 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek olan yarışma için son başvuru tarihi 12 Mayıs. Ulaşımdan imalata, imalattan iletişime bir çok alanda günlük hayata entegre edilebilecek sistem tasarımının proje konsepti 17 Mayıs sabahı katılımcılar ile paylaşılacak.

Hacettepe Üniversitesi Beytepe Kongre Merkezinde gerçekleşecek olan yarışma alanına gün içinde sıklıkla ringler sağlanacak olup, yarışmacıların isteğine bağlı olarak; 24 saatlik süre ekiplerle proje tasarlayarak ya da ara verip ertesi gün devam ederek geçirilebilir. Tüm ihtiyacı olan şeylerin, fikirleri ve enerjileri olması beklenen katılımcılara hatırlatılması gereken bir nokta, eğer mümkünse bilgisayarlarını getirmelerinin yararlı olacağı. Etkinliğin takvimi ise şu şekilde:

Mra

Katılımcıların memnuniyeti esas alınan etkinlikte çeşitli workshoplar ve sürprizler de onları bekliyor olacak. 3. grubun 1000TL, 2. grubun 2000TL ve 1. grubun 3000TL ödülü almaya hak kazanacağı bu ilginç yarışma deneyimini yaşamak istiyorum diyorsan, en fazla 6 kişiden oluşan ekibini kur ve hemen kayıt ol. Etkinliğin biletli olduğunu hatırlatmakta fayda var:

Bilet almak için

Ayrıntılı bilgi için

Leave a Reply