Bilkent Üniversitesi Tanıtım Turları Başladı!

Bilkent-Üniversitesi-bilgibank-resim-galeri-21

LYS’nin (Lisans Yerleştirme Sınavı) sona ermesiyle birlikte, üniversite adaylarında tercih telaşı başladı. Bu doğrultuda, Bilkent Üniversitesi bünyesinde bulunan Üniversite Adayları Bilgi ve Tanıtım Ofisi de adaylar ve ailelerine okul hakkında detaylı bilgi vermek ve adayların merak ettikler soruları cevaplamak üzere kolları sıvadı.

Tur kapsamında, adaylar ve aileleri her gün saat 9.00-19.00 saatleri arasında Bilkentli rehber öğrenciler eşliğinde üniversiteyi ziyaret etme imkanına kavuşacak. Bölümlerden, okulun sosyal olanaklarına kadar her türlü konuda adaylara destek olunması hedeflenen turlar, 18 Temmuz Perşembe gününe kadar devam edecek. Turlarda üniversite adayları hem okulu gezecek hem de kafalarındaki soru işaretlerini bölüm hocalarının ve rehber öğrencilerin yardımıyla giderme şansını bulacaklar.

Rektörlük Binası’nda kurulacak olan tanıtım alanı da adaylar ve ailelerinin sorularını cevaplamak ve onlara yol göstermek amacıyla üniversite adaylarının hizmetinde olacak.

Turlara katılma fırsatı yakalayamayan adaylar, okul hakkındaki merak ettikleri soruların cevaplarına Bilkent Bilgi Hattı’na (312) 290 29 29 numarasından ulaşarak, bilinfo@bilkent.edu.tr adresine e-posta atarak veya http://adayforum.bilkent.edu.tr/ adresini ziyaret ederek erişebilirler.

‘Ayrıca facebook.com/bilkent2013 sayfasından da adaylar sorularını doğrudan Bilkentli’lere sorabilirler.

Detaylı bilgi için: 

Üniversite Adayları Bilgi ve Tanıtım Ofisi
Telefon: (312) 290 3412
Faks: (312) 266 6774

Adres:
Bilkent Üniversitesi
Üniversite Adayları Bilgi ve Tanıtım Ofisi
Rektörlük Binası
Merkez Kampüs
06800 Bilkent / Ankara

Leave a Reply