resim

Bu sene 32. si düzenlenecek olan Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı 2-10 Kasım tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde kapılarını tüm kitapseverlere açıyor. Yıllardır hem İstanbullu hem de Türkiye’nin dört bir yanından kitap kurtlarının dört gözle beklediği bu büyük ve başarılı fuarın bu seneki temasıysa “Tarih: Geçmişteki Gelecek”. Fuarın Onur Yazarı Taner Timur tarih alanında yaptığı çalışmalarla tanınıyor.

Onur konuğu ülke Çin Halk Cumhuriyeti, Çin’in kültür ve edebiyatını Türk kitapseverlerle buluşturmak için 100 yayıneviyle birlikte geliyor. Etkinlik programındaysa birçok söyleşi, panel, şiir dinletisi ve atölye çalışması bulunuyor.

Onlarca yazar okurlarıyla yapacakları imza günlerinde buluşacak. İmza günlerine katılacak yazarlar arasında; Ayşe Kulin, Ahmet Ümit, Banu Avar, Buket Uzuner, Can Dündar, Ece Temelkuran, İclal Aydın, İlber Ortaylı, İskender Pala, Murathan Mungan, Muzaffer İzgü, Pucca, Sunay Akın, Uğur Dündar, Yekta Kopan ve Yılmaz Özdil gibi birçok isim bulunuyor.

Fuarın ziyaret saatleri şu şekilde;

2-3 Kasım 10.00-20.00

4-8 Kasım 10.00-19.00

9 Kasım 10.00-20.00

10 Kasım 10.00-19.00

Fuarın etkinlik programı, imza günleri ve servisler hakkında daha fazla bilgi için http://www.istanbulkitapfuari.com/ sitesine başvurunuz. Daha önce İstanbul Kitap Fuarı’na gitmemiş bir kitap severseniz bu fırsatı kaçırmayın!

Leave a Reply