CerModern’i ve etkinliklerini, sanata düşkün Ankaralılar iyi bilir. Sadece sanatseverlerin değil edebiyatseverlerin de, zaten bence bu ikisi ayrılmaz bir bütün, gönlünü yapmayı iyi bilen CerModern, “CerEdebiyat” ile Tuna Kiremitçi, Ömer Turan gibi önemli isimlerle söyleşiler düzenliyor. Özcan Karabulut’un koordinatörlüğünde birleşen CerEdebiyat edebiyat severler için şimdi de, yedinci döneminde, harika bir projeyle geliyor. Yeni dönem CerModern Edebiyat Atölyesi 1 Kasım’da başlıyor.

Belki de daha önce birçok kez, yaratıcı yazarlık dersleri veya atölyeleri gibi etkinliklerde bulunmuş ya da bulunmasanız da hep katılmak istemişsinizdir. Edebiyatla arasındaki bağı sadece okuyucu sıfatında bırakmak istemeyenler için oldukça dikkat çekici etkinlikler olmanın yanı sıra; edebiyata, yazmaya giriş açısından atılacak güzel bir adımdır da. Düzenli olarak yazan ama yazma eylemini geliştirmek, paylaşmak, bu işi daha profesyonel ve adabında yapmak niyetinde olanlar hele, hiç kaçırmasınlar bu fırsatı.

“Edebiyata Yolculuk/Yaratıcı Yazarlık Atölyesi” CerEdebiyat bünyesinde yazma hevesini paylaşan her yaştan edebiyatseverin faydalanabileceği, birçok çalışmayla bu hevesin muhtemelen daha da artacağı bir proje olacak. İçinde her zaman yazma isteği taşıyanlar ve bunu bir ukde olarak bırakmak istemeyenler için daha cesaretlendirici ve faydalı bir yol olamaz herhalde.

tunakremitçi(pp_w720_h507)-2

Aynı zamanda Bilkent Üniversitesi’nde Türkçe öğretmeni olan Ali Turan Görgü; Gamze Güller, Tarhan Gürhan, Murat Erderen gibi yazarların yanı sıra konuk yazar olarak Gürsel Korat, Suzan Bilgen Özgün, Ayşegül Çelik, Faruk Duman gibi isimlerin ders vereceği atölyede öykü, kurgu ve karakterler gibi birçok konuda işin ustalarından faydalanma şansı bulabilirsiniz.

Tüm edebiyatseverlerin davet edildiği atölye 1 Kasım-3 Ocak tarihleri arasında Cumartesi günleri saat 13:30-17:30  arasında yapılacak.

On hafta sürecek bu yazma serüvenine siz de katılmak ve içinizdeki yazma aşkını bir üst seviyeye çıkarmak istiyorsanız “Edebiyata Yolculuk/Yaratıcı Yazarlık Atölyesi”nin etkinlik takvimi şu şekilde:

806b271f-0539-4b2e-9e74-a8fbe41f064d

Leave a Reply