Dr. House Türkiye’ye Geliyor

Hugh_Laurie_music_1854941b

 

Dünyanın en çok kazanan TV aktörü albüm çıkardı!

Çoğumuz onu kısa zaman önce ekranlara veda eden House dizisinden tanıyoruz ama Hugh Laurie gördüğümüz yakışıklı doktordan çok daha fazlası. Laurie gelmiş geçmiş en tuhaf rolüne bürünüyor ve New Orleanslı bir blues sanatçısı olarak karşımıza çıkıyor.

 

o-HUGH-LAURIE-570

 

Saatlerce piyano çalsa da dinlemekten yorulmayacağımız bir sese sahip olan Laurie House dizisinin finalinden sonra bu haberle gönlümüzü almayı başardı. Ve son gelen haberlere göre bir de baktık ki Avrupa turnesinin bir durağı  İstanbul olarak belirlenmiş. Grubu The Copper Bottom Band ile web sitesinden duyurduğu habere göre; 9 Temmuz Çarşamba akşamı Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde sevenleriyle buluşacak.

“House M.D.” dizisindeki rolüyle dünya çapında sevilen Hugh Laurie 2011’de “Let Them Talk” ve geçtiğimiz sene “Didn’t It Rain” olmak üzere eleştirmenler ve dinleyenlerin beğenisini kazanan iki blues albümüne imza atmıştı. Bu haber, henüz bilet fiyatlarının belirlenmemesine rağmen sosyal medyada duyulduğu anda bomba etkisi yarattı. Biletlerin satışa sunulduğu andan itibaren kısa bir sürede tüketileceğine hiç şüphe yok.

Laurie’nin en sevilen şarkılarından biri, eğer şu ana kadar dinlemediyseniz gerçekten bir şeyler kaçırdınız demektir:

 

Hugh Laurie – You Don’t Know My Mind

Leave a Reply