Break Dans Ankara’da “Bach”la Buluşuyor

ARD:
”Eşsiz bir gösteri… dakikalarca kafa üstü dönüşler, hatasız grup koreografisi, muhteşem atlayışlar ve tamamı klasik müziği eşliğinde.”

Almanya’nın dünyaca ünlü break dans topluluğu Flying Steps, sıra dışı bir şova imza atıyor. Grup, klasik müziğin yapı taşlarından sayılan Johann Sebastian Bach’ın “Das Wohltemperierte Klavier” adlı eserini danslarıyla birleştirerek izleyicilere tam bir görsel şölen sunuyor. Red Bull Flying Bach adı altında sunulan gösteri, 2010 yılında ECHO Klassik Sonderpreis ödülüne de layık görülerek bir kez daha başarısını kanıtlamıştı.
Topluluk, opera yönetmeni Christoph Hagel ile birlikte şovlarını sunmak üzere içinde Bonn, Kopenhang, Zürih ve Viyana’nın bulunduğu Avrupa turnesine başladı. Sadece dans tutkunlarının değil, aynı zamanda klasik müzikseverlerinin de heyecanla beklediği gösteri, Türkiye’de de İstanbul, İzmir ve Ankara da sergilenecek. Şov, Ankara ayağında 30 Kasım Çarşamba günü ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezinde izleyicileriyle buluşacak ve turne Almanya turuyla son bulacak.

Turnenin Türkiye programı:
25 – 26 – 27 Kasım 2011 Saat: 21.00
İstanbul / Haliç Kongre Merkezi

28 Kasım 2011 Saat: 20.30
İzmir Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi

30 Kasım 2011 saat: 20:30
Ankara ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezi

Leave a Reply