YENİ YILA SİHİRLİ BİR MERHABA: HOGWARTS’A DÖNÜŞ

2021 yılı tarihin saman sarısı sayfalarında inzivaya çekilmek için sessizce hazırlanmaya başladı. 2022 yılı ise heyecandan içeriye buyur edileceği gün için kıpır kıpır bekliyor kapımızda. Bizleri ise hem 2021 yılına güzelce veda edebilme hem de 2022 yılını içtenlikle kucaklayabilme telaşı aldı da gidiyor. Bu tatlı telaşın bir ürünü olsa gerek Harry Potter ekibinden güzel bir haber geldi. Kasım ayında Harry Potter serisinin ilk filmi olan Harry Potter ve Felsefe Taşı‘nın 20. yaşını kutlayışımızın ardından ekip 20. yıl dönümünün şerefine “Hogwarts’a Dönüş” isimli bir proje ile yeni yılın ilk gününde tekrar seyirci karşısına çıkacağını duyurdu.

Peki kimleri göreceğiz bu projede?

Elbette ki Harry Potter serisinin olmazsa olmazı Daniel Radcliffe (Harry Potter), Rupert Grint (Ron Weasley), Emma Watson (Hermione Granger) üçlüsü projenin gözde isimleri. Bu üçlünün yanı sıra serinin ilk filmini yöneten Chris Columbus da üçlümüze bu projede katılıyor olacak; fakat Harry Potter ailesi oldukça büyük bir aile. Böylesine gözde 4 isim bile böylesine büyük bir aileyi temsil etmek için elbette yeterli değil. Hâliyle film ekibimizden birçok yıldız da bu projede yer alıyor olacak. Tom Felton (Draco Malfoy), Matthew Lewis (Neville Longbottom), Evanna Lynch (Luna Lovegood), Bonnie Wright (Ginny Weasley), Robbie Coltrane (Hagrid), Ralph Fiennes (Voldermort), Gary Oldman (Sirius Black) bu isimlerden yalnızca birkaçı.

Projede bizi neler bekliyor?

Orijinal setin büyük bir kısmının yer aldığı Londra’daki Warner Bros Studio Tour projeye ev sahipliği yapacak. Proje ekiple yapılan çeşitli röportajlardan, serinin daha önce görülmemiş kliplerinden, özel misafirlerden ve çeşitli sürprizlerden oluşuyor olacak. Show 1 Ocak 2022 tarihinde HBO Max aracılığı ile seyirciyle buluşturulacak.

Yeni yıla sihirli bir başlangıç yapmak istiyorsanız siz de yeni yılın ilk gününde ekran karşısında yerinizi alın ve bu nostaljik yolculuklarında Harry Potter ekibine eşlik edin. Eminim ki pişman olmayacaksınız.

Kaynakça:

Harry Potter: 20th reunion special ‘Return to Hogwarts’ on the way – CBBC Newsround

Leave a Reply