Mağazalarda yaz sezonu ürünlerinin değişen oranlarda indirime girmesi, alışverişi daha da cazip hale getirmeye başladı. Bu hafta sizler için indirimli ürünleri, indirim oranlarını ve hangi markalara ait olduğunu derlediğim bir yazı hazırladım. Tatil alışverişi, hediye alışverişi veya hiçbir zaman eskimeyecek klasik ve kaliteli ürünlerin alışverişi için doğru zamanı şu günler olarak ifade edebiliriz. Haziran ayında Ankara Shopping Fest’in de başlamasıyla alışveriş severlerin yüzü gülmeye başladı. Bu festivali heyecanlı kılan en önemli faktörlerden biri olan indirimleri ise mağazaların birçoğunda görmek mümkün.

cats

MASSIMO DUTTI-ZARA-PULL AND BEAR

1-Öncelikle birçok insana hitap eden ve beğeni ile alışveriş yaptığımız Zara , Massimo Dutti, Stradivarius, Bershka, Pull and Bear ve Oysho gibi mağazaların Temmuz ayının ilk haftasında indirime girmesi bekleniyor. Kalabalıktan dolayı kasa sırasına yakalanmamak ve beğendiğiniz ürünleri kaptırmamak için şimdiden programınızı yapın derim.

buyuk-beymen-indirimi-basladi-03072012105100

 

 

2-İndirim dönemi başlayınca, akla gelen en önemli isimlerden biri Beymen Mağazaları. Dünyaca ünlü  Marc by Marc Jacobs,Miu Miu,Valentino,Michael Kors,Prada,Moschino,Fendi,Lanvin ve daha birçok markanın birbirinden şık ürünlerini barından Beymen Mağazaları, kaliteli alışverişi , indirimli fiyatlarla birleştirmek için doğru bir adres.İki gün önce büyük Beymen indirimini duyuran Beymen mağazalarına indirimin erken dönemlerinde gitmenizi tavsiye ederim.

 

22222

MANGO-PARK BRAVO- NINE WEST

 

3-İspanyol markalarının en başarılılarından biri olan Mango markasını Türkiye’de seven ve destekleyen birçok alışveriş sever olduğunu biliyoruz. Sezondaki bütün ürünlerinin indirime giriyor olması da , markanın ayrıca bir artısı olarak değerlendiriliyor.Mango geçen hafta indirime girdi ve şuan ürünlerini %30,%40 ve %50 oranlarında indirimlerle satışa sunuyor.

 

28211_403284805912_21415640912_4596805_806350_n

 

 

4-Her dönemin moda olan ürünlerini daha cazip fiyatlarla bulabildiğimiz Nine West,Park Bravo,H&M,Mavi,Hotiç,Koton,Mudo,İnci gibi markaların mağazalarında da şuan da %50 ye varan indirimli ürünleri bulmak mümkün.

 

5-Türk moda sektörü için önemli bir adım ve başarı simgesi olarak değerlendirilen İpekyol ve Twist markalarının mağazaları da, alışveriş sevenleri tatmin edici indirim oranları sundu. Net %50 indirimle yaza damgasını vuran bu markaların kaliteli ve sıra dışı ürünlerini kaçırmamanızı tavsiye ederim.

ipekyol_2013_ilkbahar_yaz

İPEKYOL

twist-2013-yaz-koleksiyonu-52

TWIST

 

 

 

 

 

 

 

 

 

6-Son olarak kozmetik alışverişinin önemli noktalarından Sephora mağazaları da indirime girmiş bulunuyor. 5-10 ve 15 tl lik özel indirim reyonlarından ihtiyacınız olan bir kozmetik  ürünü bulabilirsiniz.

 
Şu dönem de dikkat çekici ve merakla beklenen markaların indirim oranlarını sizler için derlemeye çalıştım.Sıcak yaz günlerinde tatil bölgelerine gidemeyenler için ,alışveriş merkezlerine gitmek,size daha fazlasını hitap edeni keşfedebilmek  ve  bol indirimli bir alışveriş yapmak için iyi bir fırsat olabilir.

Leave a Reply