2021-2022 Sonbahar-Kış Moda Trendleri

Kasım ayında olmamıza rağmen havalar hala sıcak ve sonbahar/kış mevsimine uygun parçalar henüz raflarda öne çıkmadı. Yeni koleksiyonlara göz gezdirdiğimde her sezon olduğu gibi 2021-2022 Sonbahar-Kış sezonunda da hem geçmiş yıllardan esinlenilmiş parçalar hem de yepyeni trendler görmek mümkün. Artık moda trendlerine pandemi yön veriyor desek yanlış olmaz. Rahat kıyafetlerin gittikçe yaygınlaşması ve insanların büyük bir kısmının pandemi bitse bile bu şekilde giyinmeye devam etmek istemesi markaların koleksiyonlarını da etkiledi. Geçmiş trendlerden izler barındıran, aynı zamanda da gardırobunuzda görmeye alışık olmadığınız parçaları bir araya getiren Sonbahar-Kış moda trendlerine bir de birlikte göz atalım!

Hırka

Hırkalar bu sezon da yine trendler arasına girmeyi başarmış görünüyor. Özellikle “crop” hırkalar oldukça revaçta. Ünlü isimlerde son zamanlarda sıklıkla gördüğümüz “Jacquemus” hırka sonbahar ruhunu yansıtmakta çok başarılı. Bu tarzda crop hırkaları hem kumaş pantolonlarla hem de jeanlerle kombinleyerek birçok farklı stil yaratmanız mümkün.

jacquemus micro cardigan: hailey bieber wearing the jacquemus cardi out and about in LA

Çizgili Kazak

Aslında her sezonun klasiklerinden çizgili kazak kombinlemesi en kolay, kurtarıcı parçalardan biri. Ayrıca, zamansız bir tarz yakalamak için ideal! Beyaz gömlek ve lacivert tonlarında bir jean ile stilinizi birçok farklı mekanla uyumlu hale getirebilirsiniz.

Trençkot

İlkbaharda da sonbaharda da vazgeçilmez olan ender parçalardan biri kesinlikle trençkot! Hem günlük hem de şık bir mekan için kombinlemek mümkün olunca her sezon trend olması kaçınılmaz. Kıyafetlerinizin renk tonlarına göre ekru ya da haki tonlarında bir trençkot tercih ederek sade ve şık bir görünüm elde edebilirsiniz.

Suni Deri Pantolon

Kış mevsimi ile beraber deri pantolonları farklı tarzlarda sıklıkla görmeye başlıyoruz. Deri pantolonların bir güzel yanı da farklı kesimlerde birçok model bulabilmek mümkün. Blazer ve deri ceket ile zamansız ve cool bir tarz yaratarak ilham verici bir stil elde edeceğinize eminim.

Deri Pantolonlar Sezona Giriş Yaptı

Puffer Mont

Özellikle daha spor kıyafetler tercih ettiysek kabanlar yerine ismini tam anlamıyla taşıyan “puffer” montlar bir numaralı tercihimiz oluyor. Gerçekten de yumuşacık olan bu montları şıklaştırmanız da mümkün çünkü suni deri bir puffer mont tercih ederseniz havanız tamamen değişebilir!

Çizme

Geçtiğimiz sezonda ünlü isimlerde ve influencerlarda farklı kombinlerini gördüğümüz “GIA BORGHINI” çizmeler ile bu sezon da sıklıkla karşılaşacağız gibi görünüyor. Oldukça kullanışlı olan bu çizmeleri elbiselerle, eteklerle ve özellikle skinny jeanlerle kombinleme şansınız olması ayakkabı ihtiyacınızı da azaltmış oluyor.

Beyaz Ayakkabılar Yeni Sezonda Devam Ediyor

Umarım seçtiğim trend parçaları beğenmişsinizdir, kombinlemesi kolay, her mağazada bulabileceğiniz zamansız parçaları seçmeye özen gösterdim. Böylelikle trendlerden geri kalmak istemeyen ve farklı stiller yaratmak isteyen herkes için uygun parçalar olduğunu hatırlatırken, beğendiğiniz ve içinde rahat hissettiğiniz kıyafetlerin sizi kesinlikle daha tarz göstereceğini bir kez daha belirtmek istiyorum.

Görsel Kaynakça:

https://tr.pinterest.com/pin/27373510226178362/

https://glowsly.com/fall-winter-fashion-trends/

https://vogue.com.tr/trend/deri-pantolonlar-sezona-giris-yapti/5

https://vogue.com.tr/trend/beyaz-ayakkabilar-yeni-sezonda-devam-ediyor/7

https://enstocks4o.top/products.aspx?cname=long+puffer+jacket+outfit+ideas&cid=7

https://www.whowhatwear.co.uk/jacquemus-micro-cardigan

https://tr.pinterest.com/pin/410601691037076750/

Leave a Reply