GazeteBilkent Medyanın Zirvesine Tırmanıyor!

 

 

medya zirvesi kapak

 

GazeteBilkent Medya Zirvesi adı altında birbirinden ünlü medyatik yüzleri ağırlıyor. Bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan etkinlik 7-8 Mart’ta MEB Şura’da bekleyenleri ile buluşmaya hazırlanıyor. Büyük bir ekip çalışmasıyla hazırlanan 1000 kişilik etkinlik, Ankara’daki bütün üniversite öğrencilerine hitap ediyor.

 

ali kırcairfan degirmenci

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Medyadaki yetkin isimlerle medyanın zirvesine ulaşacağınız etkinlikte, seçkin isimlerin tecrübeleriyle kendinize yeni değerler katabileceksiniz. Her ünlü ismin oturumu sırasında kendi ağızlarından anılarını dinleyebilecek, bir konu çerçevesinde yapılacak konuşmalarda sorularınızı da sorabileceksiniz.

 

erhan ertürkcanan tan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GazeteBilkent medyanın her alanından zirve isimleri sizlerle buluşturuyor. Gazetecilikten sunuculuğa, oyunculuktan yazarlığa medyanın her alanında bilgi sahibi olacağınız eğitici ve eğlenceli zirvede oturum aralarında kahvelerinizin tadını çıkarırken hem katılımcılarımız ile hem ünlülerimiz ile kaynaşma ve tanışma fırsatı yakalayacaksınız.

 

birce akalayhakan gerçek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Etkinlik esnasında Ali Kırca’nın imza günü ve Hakan Gerçek’in 11 Mart’ta yapılacak ünlü tiyatro oyunu ‘Van Gogh’ için bilet satışları sizlere özel olarak yapılacak. Endless Abroad yurt dışı eğitim, etkinlik esnasında çekilişle belirlenecek 3 kişiye 2 haftalık Londra’da ücretsiz İngilizce dil eğitimi, 3 kişiye Londra’daki eğitmenlerle canlı-online 3 aylık dil eğitimi ve katılan her kişiye 100 dolar Work and Travel indirimi  sağlayacak. Etkinlik esnasında sınırsız ikramlar, karşılıksız ilgi, üstün samimiyet de sizlerle birlikte olacak.

 

mirgün cabas

kaan kayabalı

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SERDAR

 

Etkinliğe katılacak ünlü isimler ise şu şekilde;

  • Ali Kırca (Haber spikeri, Yazar)
  • İrfan Değirmenci (Haber spikeri)
  • Canan Tan (Yazar)
  • Birce Akalay (Oyuncu)
  • Hakan Gerçek (Oyuncu)
  • Erhan Ertürk ( Haber spikeri)
  • Kaan Kayabalı (Onedio Kurucusu)
  • Mirgün Cabas (Gazeteci, Sunucu)
  • Serdar Turan ( Harvard Business Review, Genel Yayın Yönetmeni)

 

 

 

 

Siz de medyanın zirvesine giden basamakları nefes nefese takip etmek istiyorsanız bu zirveyi kaçırmayın ve medya dünyasına en doruğundaki isimler aracılığıyla geniş bir bakış atın.

Ayrıntılı bilgi için medyanınzirvesi.com

Etkinlik facebook sayfası için https://www.facebook.com/events/786009868143507

Hemen bilet almak için http://www.biletix.com/etkinlik/SKTY1/TURKIYE/tr

 

 

 

Leave a Reply