Dinamik Bir Amerikan Dizisi: Teen Wolf

Dizinin genç mi genç 3. sezon kadrosu

 

Yazılarımın birçoğuna konusunu veren Amerikan dizileri bu yazımda da beni yalnız bırakmıyor. Özel ilgi alanım olan Amerikan dizileri bende o kadar heyecan yaratıyor ki, bir an önce sizlerle paylaşmak en büyük zevkim. Gelelim yazımın asıl konusu olan diziye; ‘Teen Wolf’. Dizi, romantik aksiyon tadında doğaüstü olayları seyirciye heyecanlı bir dille aktarıyor. 2011 yılında ilk kez seyircisiyle buluşan dizi şu an 3. sezonuna başarılı bir şekilde devam etmekte. Teen Wolf için çok dinamik bir dizi desek bunu destekleyecek birçok sebep sunmak mümkün. Dizinin dinamikliğine en büyük etken ise dizi oyuncularının çoğunun, özellikle başrolde bulunanların genç kesimden oluşuyor olması. Ayrıca dizideki olaylar sıkmadan ve yaratıcı bir şekilde akıyor; bu konuda senaristi de büyük bir alkışı hak ediyor doğrusu.

 

Kurt adam Scott McCall (Tyler Posey)

Her insan hayatının bir evresinde yarın herşey çok farklı olacak gibi temennilerle uykuya dalmıştır. Fakat kimse bir insan olarak yatıp kurt adam olarak uyanmayı hayal bile edemez herhalde. Fakat Scott McCall (Tyler Posey) henüz genç yaşına rağmen böyle bir gerçekle yüzleşmek zorunda bulur kendini. Bir gece ormanda dolaşırken kurt adam tarafından ısırılır ve o günden sonra hiçbir şey eski seyrine dönemez. Bir yandan gençliğinin verdiği heyecanı yaşamaya çalışırken öbür yandan kurt adam olmanın getirdiği zorlukları ve değişiklikleri kontrol etmesi gerekmektedir. Tabii bu işe bir de aşk karışınca işler iyice sarpa sarar. Vaktinin birçoğunu geçirdiği en yakın dostu Stiles Stilinski (Dylan O’Brien) onun her konuda yanında ve kıvrak zekasıyla her olaydan hem kendisini hem en yakın dostunu kolayca sıyırır. Scott McCall’ın ise en büyük gayesi hem aşık olduğu kızı Allison Argent (Crystal Reed) hem de yakınındaki herkesi kendinden ve gelen tehlikelerden korumak.

IMBD’den 7.7 puan almayı başaran bu gençlik dizisi her sezonuyla da 1 buçuk milyon seyirci kitlesine ulaşabiliyor. Monica Macer’ın yapımcılığını üstlendiği dizi Amerika’nın Georgia Eyaleti’nde çekimlerine devam ediyor. Eğer dizi hakkında görsel fikre sahip olmak istiyorsanız fragmanına bir göz atmanızı öneririm:

Leave a Reply

1 comment

  1. keke

    çok iyi bir gençlik dizisi.
    Konusu içindeki olaylar helede muzikleri mükemmel seçilmiş.