Baharın gelip güneşin kendini göstermesiyle birlikte, 2015 için festival zamanı geldi çattı. Hem yazın keyfini doyasıya çıkaracağımız, hem de kıştan kalan karanlığı üzerimizden atmak, enerji depolamak ve güneşe merhaba demek için festivaller Mayıs ayında bizlerle. İşte bu harika organizasyonlardan birkaçı:

Parkta Bahar Festivali

Bahara merhaba demek; güneşin, hayatın ve doğanın doya doya çıkarmak için 2 Mayıs’ta Parkta Bahar Festivali sizleri bekliyor. Hayat Bu Kapağın Altında desteğiyle gerçekleşecek festivalde MFÖ, Şebnem Ferah, Sattas, Esin İris ve DJ Nadir Duman’ın performanslarıyla birlikte birbirinden keyifli aktiviteler ve müzik dolu dakikalarla festival coşkusunu tüm gün doğayla iç içe yaşanacak.

Program:

14.00 Kapı Açılış

14.00 Serkan Saruhan – Serdar Kırgız

17.00 DJ Nadir Duman

18.00 Esin İris

19.30 Sattas

21.00 Şebnem Ferah

22.30 MFÖ

Detaylı bilgi için: http://www.lifepark.com.tr/portfolio/parkta-bahar-festivali-mfo-sebnem-ferah/

Büyük Gençlik Buluşması

Hem gençliğin gücünü hissedebileceğiniz, hem de müzik dolu keyifli dakikalar yaşayabileceğiniz Büyük Gençlik Buluşması, 9 Mayıs Cumartesi Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda sizleri bekliyor. Fikir Kulüpleri Federasyonu tarafından düzenlenen etkinlikte; Baba Zula, Bulutsuzluk Özlemi, Ceylan Ertem, Karmate, Peyk, Redd, Sattas, Şehir Işıkları ve Yok Öyle Kararlı Şeyler şarkılarıyla; Sokak’Da Sahne ise birbirinden keyifli skeçleriyle sahne alacak.

Büyük Gençlik Buluşması Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi 09 Mayıs 2015 biletleri.Program:

15:40: Kapı Açılış

21:00: Kapanış

Detaylı bilgi için: http://buyukgenclikbulusmasi.org/

Parkfest

2015 yazının ilk açık hava festivali ParkFest, 10 Mayıs Pazar günü Maçka Küçükçiftlik Park’ta. Moda tasarımdan alışverişe, yeme içmeden müziğe daha birçok etkinliğin iç içe olacağı; şehrin en taze, en yeni festivali çok sevilen The Dø, Kadebostany, Princess Chelsea gibi alternatif müzik gruplarını aynı sahnede ağırlıyor. Sizde bunları bir arada yaşamak istiyorsanız, Parkfest’i kaçırmayın.

parkfest

Daha fazla bilgi için: http://www.biletix.com/etkinlik/SLVM5/ISTANBUL/tr

Chill Out Festival

2006 yılından beri; en müzik dolu, en keyifli ve en mutlu hafta sonlarının yaşandığı Chill Out Festival, her zamanki gibi öğlen 12’den gece yarısına kadar, ancak hem Cumartesi hem Pazar günü boyunca 3 sahnede toplam 24 saatlik müzik programlamasıyla 23-24 Mayıs tarihlerinde Life Park’ta gerçekleşecek. Cazdan soul ve funk’a, house’tan indie’ye uzanan geniş bir yelpazede Lounge FM’in seçkisiyle hayat bulacak bu müzik ziyafetini kaçırmayın.

Daha fazla bilgi için: http://www.lifepark.com.tr/portfolio/chill-out-festival-istanbul-2015/

Leave a Reply