Ustalardan Film Yaratma Dersleri, Masterclass Ankara’da!

Film yaratmanın inceliklerini, püf noktalarını ve tekniğini ustalarından öğrenmek istemez misin?

Cevabın evet ise CAVA Enstitü’nün (Cinema and Audio Visual Arts) ayağınıza kadar getirdiği Film Stüdyosu Masterclass Programı tam sana göre!

cava

20 Ekim- 5 Ocak tarihleri arasında Ankara Kızılay Büyülü Fener‘de gerçekleşecek olan program bir film yaratmanın bütün gerekliliklerini yapımcı, yönetmen, senarist, oyuncu, müzisyen, görüntü yönetmeni, sanat yönetmeni, kurgu ve ışık gibi disiplinlerden ele alarak film çekmenin temelini özümsetmeyi hedefliyor. Program Yönetmenliğini Tufan Taştan’ın gerçekleştireceği Masterclass; Ezel Akay, Ercan Kesal, Güven Kıraç, Cahit Berkay, Yüksel Aksu, Gökhan Tiryaki, Özcan Alper, Ümit Ünal, Nateli Yeres, Emin Alper, Belmin Söylemez, Çiçek Kahraman, Feza Çaldıran, Thomas Balkenhol, Engin Altıntaş ve Yamaç Okur gibi sinema sektörünün güçlü isimlerini ağırlayacak. Profesyoneller film yaratmanın püf noktalarını katılımcılar ile paylaşacak, sinema sanatına dair teorik ve pratik bilgileri deneyimleri ışığında sunacak. Her hafta farklı bir konu başlığıyla usta bir ismi ağırlayacak olan program, moderatör eşliğinde birbirinden farklı bağlamları önceki haftalarla birleştirerek bütünlüklü bir bilgi birikiminin katılımcılara sunulmasını sağlayacak.

Sinemaseverler ve bu aşkı profesyonelliğe çevirmek isteyenler için oldukça verimli geçecek olan dersler her hafta pazar günleri 12.00-15.00 saatleri arasında gerçekleşecek. Usta isimler ve deneyimleriyle geçecek olan 12 haftanın sonunda katılımcılar sertifika da alabilecek.

cava büyülü fener

Öğrencilere %50, CAVA Mezunlarına %25 indirim uygulanacak olan ve ustalarla geçirilecek olan toplam 36 ders saati içeren programın katılım bedeli ise 1.050TL.

Unutmayın,  Film Stüdyosu Masterclass Programı’nın kontenjanı sınırlı olup, son başvuru tarihi  17 Ekim 2013’tür.

 

Detaylı bilgi için:

CAVA Enstitü

Tel: 0 (312) 417 22 11

Webwww.cavainstitute.org

E-mailinfo@cavainstitute.org

Leave a Reply