Politik Düşünce Kulübü Dönem Sonu Bildirisi

Politik Düşünce Kulübü olarak 15 Aralık Cuma günü CHP Grup Başkan Vekili Özgür ÖZEL ile birlikte son etkinliğimizi düzenlemiş bulunmaktayız.

Dönem boyunca sizlerle Ruhi ERSOY, Fatih Mehmet MAÇOĞLU, Ömer Torlak, Yılmaz TEZCAN, Nabi AVCI, Mahir ÜNAL’ın da yer aldığı 7 konuk,

Türkiye’de Eğitim Tartışmaları, Türkiye-ABD İlişkileri, Belediyecilik Olgusu, Reza Zarrab konulu  4 tartışma,

Okulumuz hocalarından Doç.Dr.İlker AYTÜRK ile Türkiye’de Antisemitizm konulu akademi masası,

TBMM ve grup toplantıları olmak üzere 2 okul dışı gezimiz ve ilk kez birimlerimizin oylaması sonucu gerçekleşen film gecesi ile beraber, sizlerle 15 etkinlik düzenlemiş bulunmaktayız.

Sizleri bakanlar, grup başkan vekilleri, milletvekilleri, belediye başkanları gibi üst düzey konuklarla buluşturmayı amaçlarken bütün etkinliklerimizde kulübümüzün prensibi olarak, aynı zamanda tarafsız ve adaletli olmaya çalıştık. Etkinlikler boyunca okulumuz öğrencilerinin gelişimine bir faydamız olduysa ne mutlu bize.

Bu vesileyle  bu etkinlikleri fikirleri ve katılımlarıyla değerli kılan Bilkent Üniversitesi öğrencilerine ve kulübümüz üyelerine ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederiz.

Önümüzdeki dönem de yapacağımız etkinliklere ve özellikle üçüncüsünü gerçekleştireceğimiz ulusal çaptaki etkinliğimiz Politik Düşünce Zirvesi’ne de katılımlarınızın devamını arzuluyoruz.

Dünü bilip bugünü anlamak için bizimle kalın.

Teşekkürler.

Leave a Reply

2 comments

  1. hasan

    Teşekkürler.
    Yazılarınıza ara mı verdiniz Merve hanım?

  2. Merve Ersavaş

    Yorumuz için teşekkürler,
    Gazete Bilkentteki görevime Tarih Birimi Editörü olarak devam ediyorum, biraz ara verdik diyebiliriz.