GazeteBilkent 5. Medya Zirvesi Çok Yakında!

Türkiye’nin en büyük online öğrenci gazetesi GazeteBilkent, bu yıl 5. Medya Zirvesi’ni düzenliyor!

GazeteBilkent Medya Zirvesi, yazılı ve görsel medyanın birçok farklı alanından temsilcilerin katıldığı gelenekselleşen bir zirvedir. Her sene yüzlerce üniversite öğrencini medya dünyasının ünlü ve başarılı isimleri ile buluşturan GazeteBilkent, bu sene 5.Medya Zirvesi etkinliğinde 26 Şubat günü MSSF Konser Salonu‘nda gerçekleştirecek.

Adsız

2013’ten bu yana Medya Zirvesi kapsamında Ankara’ya gelen isimler arasında: Engin Altan Düzyatan, Ali Kırca, Fatih Portakal, İrfan Değirmenci, Canan Tan, Nihat Genç, Nevşin Mengü, Simge Fıstıkoğlu, Alper Saldıran, Birce Akalay, Jülide Ateş, Nazlı Çelik, Mehmet Turgut, Emin Çapa, Ayşegül Savur, Mirgün Cabas, Aziz Kedi, Kaan Kayabalı gibi isimler bulunmaktadır.
193829

 

 

 

 

Ankara’nın farklı farklı mekanlarında düzenlenen Medya Zirvesi bu yıl Bilkent Üniversitesi bünyesinde bulunan Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Konser Salonu’nda 26 Şubat Pazar günü düzenlenecektir.

Bu yıl gelecek konuklar üzerinde büyük bir titizlikle çalışan GazeteBilkent 5. Medya Zirvesi ekibi, gelecek isimleri kamuoyuna duyurdu:

– Tamer Karadağlı (Oyuncu)

– Bağış Erten (Eurosport Genel Yayın Yönetmeni)

– Kaan Sezyum (Yazar/Çizer)

– Şebnem Burcuoğlu (Yazar)

– Ümit Erdim (Oyuncu)

– Aslı İnandık (Tiyatro Oyuncusu / YouTuber)

afis

Diğer isimler için takipte kalın!

Eğer siz de medya ile ilgili iseniz, sertifikanız olsun istiyorsanız GazeteBilkent Medya Zirvesi sizin için ideal bir hafta sonu etkinliği olacaktır.

Detaylı bilgi için;

info@gazetebilkent.com

medyaninzirvesi.com

twitter.com/gazetebilkent

facebook.com/gazetebilkent

instagram.com/gazetebilkent

Leave a Reply